Våra Öppettider

Måndag - Fredag 7.00-17.00
* kundmottagning
* reservdelar

Måndag - Fredag 7.00-16.00
* verkstad

Servicebokning Mercedes-Benz

MB / Setra Aukt. serviceverkstad

OMNIplus

Våra Märken
Mercedes

Mercedes-Benz

I mer än 100 år har Mercedes varit världens mest nyskapande bilmärke. När Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG) levererade sin första Mercedes den 22 december 1900 inleddes en utveckling som i slutet av 1900-talet ledde fram till bildandet av företaget DaimlerChrysler AG.

I dag räknas Mercedes-Benz som världens framgångsrikaste bilmärke. Den tekniska perfektionen, kvalitetsstandarderna, innovationskraften och de många legendariska bilarna som 300 SL med sina måsvingar är unik. Mercedes-stjärnan har blivit världens mest berömda bilsymbol och ett av världens mest kända varumärken

 

Mercedes-Benz Motorvagn

Benz patenterade motorvagn

Den 29 januari 1886 gör Carl Benz något som blir en historisk händelse. Han lämnar in en patentansökan för sitt "fordon med gasdrivning". Patent DRP 37435 anses vara bilens födelseattest och världens första bil kommer att kallas den "patenterade motorvagnen"

Carl Benz bevisar sin stora talang när han utvecklar själva bilen: Istället för att montera i ett befintligt fordon skapar han med sin motorvagn en helt egen konstruktion, där den centrala komponenten är motorn med liggande cylindrar och ett stort horisontellt monterat svänghjul.

 

 

 

Chrysler Ett personligt val

När du närmar dig en Chrysler kan vi gissa att du lägger märke till bilens uttrycksfulla yttre. Därefter kommer atmosfären och känslan när du kör. Men vilka signaler just du får av en Chrysler, lämnar vi upp till dig att avgöra. En sak är i alla fall säker; alla tycker olika, men inte är oberörd. Det där med bilar är ju så personligt - precis som en Chrysler.

Chrysler

 

Dodge

Dodge Bilar med attityd

Dodge rullar ut på gatan med attityden och kaxigheten hos en sann banbrytare. Söker uppmärksamhet lika ihärdigt som den intar vägen.