Våra Öppettider

Måndag - Fredag 7.00-17.00
* kundmottagning
* reservdelar

Måndag - Fredag 7.00-16.00
* verkstad

Servicebokning Mercedes-Benz

MB / Setra Aukt. serviceverkstad

OMNIplus

Om företaget

Välkommen till Visby Bilservice AB

 

Här finner du personer med stort intresse för dig som kund och där våra märken är vår passion.

Målet är att uppfylla och överträffa dina önskemål samt vara en långsiktig leverantör av alla tjänster du behöver för att ditt billiv skall vara så friktionsfritt som möjligt.

Visby Bilservice AB är en auktoriserad serviceverkstad för Mercedes-Benz, Chrysler och Dodge sedan 2004 och OMNIplus sedan 2013. Vi uppfyller våra märkens stora krav på utbildning, specialverktyg, verkstadsutrustning mm.

Vad gäller Mercedes-Benz finns här kompetent personal såsom utbildad servicerådgivare, reservdelsspecialist, garantihandläggare, diagnostekniker, systemtekniker i de olika områdena komfort & säkerhet, telematik, drivlina och chassi samt underhållstekniker. Årliga uppdateringar borgar för att du som kund får rätt service och att din Mercedes-Benz förblir just en Mercedes-Benz.

Våra utbildade servicerådgivare, garantihandläggare, diagnostekniker och tekniker för Chrysler, Dodge och OMNIplus ser till att dessa märken fungerar och får rätt service.

Visby Bilservice AB kan även hjälpa dig att laga och byta vindrutor, däck och fälg, installera och kalibrera Dräger och Foxguard alkolås samt AC-service mm vid behov. Vi erbjuder även tillbehör för dig och din bil. Har du något övrigt som du vill ha hjälp med så löser vi det.

I samarbete med vår certifierade underverkstad, Västerhejde Bilskador AB, löser vi dina plåt- och lackskador och hos Bilhandlaren i Visby AB kan du få inspiration och hjälp till din nästa Mercedes-Benz.

Skulle det mot förmodan inte bli som du tänkt dig ordnar vi detta på ett tillfredsställande sätt.

Jag lovar att du går härifrån som en nöjd kund.

 

Patrik Andersson
VD , Verkstadschef